DKK 19,00
2 - 4 Hverdage

Derfor vil du elske den
1. Holder cykelhjelmens remme på plads
2. Smart, billig reservedel til den hjelm
3. Passer til mange ABUS-hjelme

En god cykelhjelm bør være en selvfølge, hvis man vil cykle. Så enkelt kan det faktisk siges! Risikoen ved at droppe cykelhjelmen er ganske enkelt for stor. Det gælder, uanset alder, og uanset, hvor god, man er til at cykle. En elite-cyklist, som kører titusinder af kilometer om året, kan være uheldig at komme ud for et invaliderende uheld, når han cykler til bageren søndag morgen.

Det er derfor godt, at der, i vore dage, findes masser af både sikre, komfortable og smarte cykelhjelme på markedet. En cykelhjelm behøver så sandelig hverken være grim eller ukomfortabel. Og hvis du vælger en cykelhjelm fra den verdenskendte producent ABUS, for du en både sikker og smart hjelm, til en rimelig pris. Selv på de bedste hjelme kan der dog blive brug for reservedele. Og dem har Cykler.dk også!

Denne smarte plastikklemme har til formål at holde styr på remmene til hagespændet. Den holder ende-stykket af remmen fast til resten af remmen, så ende-stykket ikke flagrer rundt i vinden, og generer dig. Samtidig ser det pænere ud, når man ikke kan se remmen flagre rundt.

Det kan ske, at denne klemme går i stykker, enten i forbindelse med et uheld, eller som følge af slitage. Så er det godt, at du kan få en ny klemme for kun 19 kr. Klemmen er den samme, som er monteret på mange ABUS-hjelme fra ny. Klemmen passer bl.a. til følgende hjelme: Aduro, Arica, Anuky, Chaox, Chilly, Hill Bill, In-Vizz, Lane-U, MountK, MountX, Pedelec, Pedelec+, Raxtor, Rookie, Scraper, S-Cension, S-Force, Smiley, Tec-Tical, Urban-I, Yadd-I, Youn-I.
Husk altid, at hvis din hjelm har fået et hårdt slag, enten som følge af et uheld, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag, så bør hjelmen udskiftes, også selv om der måske ingen synlige skader er på den.