Før DKK 569,00
DKK 409,00
SparDKK 160,00
Levering 2-4 dage
Husk at se vores videoguide: Sådan skal din cykelhjelm sidde – Sådan får du mest glæde og optimal beskyttelse af din nye cykelhjelm. - Se videoguiden her!

Det hæderkronede tyske firma Abus er blevet verdenskendt for sin produktion af især låse af højeste kvalitet. Men Abus kan lave andet og mere end låse. Især i de senere år har firmaet også gjort sig gældende på markedet for cykelhjelme.

Hjernen er ethvert menneskes vigtigste aktiv. Den er unik, og uerstattelig. Hvis de cyklister, der dropper cykelhjelmen, ikke allerede har hul i hovedet, risikerer de, i bogstaveligste forstand, at få det.

Det er derfor værd at kigge på en god og komfortabel cykelhjelm, som f.eks. Abus Aven-U. Denne hjelm er testet af bl.a. det højt ansete tyske test-institut TUV, og lever op til gældende sikkerhedskrav i henhold til normen CE-1078. Aven -U er blandt de letteste hjelme af skater-typen, idet den kun vejer 300 gram. De fleste af konkurrenternes skater-hjelme er mindst 150 gram tungere.
Hjelmen har desuden hele 14 luftindtag, som sikrer optimal ventilation. Dertil kommer, at den har en virkelig god pasform, og meget let justerbare stropper.
Vi sælger denne topklassse-hjelm, og sender den oven i købet fragtfrit!

Fås i størrelserne: Medium (53 - 58 cm) & Large (58 - 63 cm) Hvor der er mulighed for at justere den så den passer til netop dig og dit hoved!
Fås i farverne: Sort, Pink, Sort/Gul, Rød/Sort og Rød.

Brug vores størrelses guide, til at se om cykelhjelmen Abus Aven-u passer.