Før DKK 619,00
DKK 389,00
SparDKK 230,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Lækker, helstøbt skaterhjelm
2. Bløde, behagelige stropper
3. Velegnet til både cykling og skating

Vi siger det gang på gang: Ingen cykling uden cykelhjelm! Det er noget, børn bør lære, lige fra første gang, de sætter sig op på en cykel. Og både forældrene og andre voksne bør foregå med et godt eksempel. Udgiften til en god cykelhjelm er forsvindende lille i forhold til at risikere en måske invaliderende hovedskade. Den menneskelige hjerne er jo netop uerstattelig.

Og i øvrigt behøver det ikke koste en formue at købe en både sikker og smart cykelhjelm. Kig f.eks. på Aven-U fra den tyske producent ABUS. Selve hjelmen konstruktion er både stærk og let. De 14 ventilationskanaler sikrer god ventilation, så du ikke bliver drivvåd af sved under hjelmen, når du giver tramper igennem i pedalerne, og solen bager ned fra en (forhåbentlig) skyfri dansk sommer-himmel. Selv om der er tale om en helstøbt hjelm, kommer dit hoved således ikke til at `koge´ under hjelmen.

Hjelmens bløde stropper er ganske nemme at justere, og på hageremmen finder du en lille, blød pude, så remmen ikke irriterer din hud.

ABUS Aven-U er en såkaldt skaterhjelm, hvilket betyder, at den også er perfekt til dig, der kører på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. Der findes jo trods alt andre sjove sportsgrene end cykling, hvor man kan have brug for at beskytte sit hoved!

Som nævnt ovenfor, så koster ABUS Aven-U ikke en mindre formue. Hos Cykler.dk sælger vi den for kun 499 kr. Og vi giver naturligvis fri fragt, ligesom på alle andre ordrer på 299 kr. og derover. Det, synes vi, er en fair måde at handle på!

Str.: 53-58 cm
Str. L: 58-63 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.