Før DKK 919,00
DKK 649,00
SparDKK 270,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. MIPS beskytter mod hjeneskader
2. Fin pasform og ventilation
3. Solid, helstøbt ydre skal

Vi ved godt, at vi siger det ganske tit. Og vi bliver ved at sige det: INGEN bør cykle uden cykelhjelm! Dit hoved er dit vigtigste aktiv. Alle kroppens funktioner styres, på den ene eller den anden måde, af hjernen. Og har hjernen først taget alvorlig skade, kan det have de frygteligste konsekvenser. Du kan jo trods alt ikke bare få transplanteret en ny hjerne.

Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt penge på en ordentlig cykelhjelm (husk dog, at alle hjelme har det til fælles, at de kun gør gavn, hvis man husker at have dem på).

Den tyske koncern ABUS er uden tvivl mest kendt som verdens måske førende producent af låse til snart sagt ethvert formål. Men firmaet kan så sandelig også begå sig, når det handler om cykelhjelme!

Urban-I 3.0 MIPS er den nyeste generation af den meget populære Urban-I cykelhjelm. Og hvor utroligt, det end lyder, så er det lykkedes at gøre den dejlige hjelm endnu mere sikker! Den er nemlig blevet udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection), en særlig teknologi, som neutraliserer den skadelige påvirkning, som dit hoved kan blive udsat for ved rotationsstyrt. Det er disse påvirkninger, der ofte er årsag til hjernerystelse, fordi hjernen bliver `kastet´ rundt, og slår mod indersiden af kraniet. Det er videnskabelig bevist, at en hjelm med MIPS beskytter op til 40% bedre mod den type hovedskader end en traditionel hjelm. Hjelmen helstøbte (In-Mold) ydre skal beskytter særdeles godt mod slag.

Også hvad komfort angår, kan ABUS Urban-I 3.0 MIPS være med helt fremme. Det smarte Zoom Ace Urban skruespænde i nakken gør det let og enkelt at justere hjelmens pasform. Og Fidlock magnet-spændet under hagen sikrer, at hjelmen bliver, hvor den skal, selv hvis du bliver impliceret i et voldsomt styrt. Ventilationen er i top, takket være 17 luftkanaler.  Og endvidere er hjelmen udformet på en måde, der gør den særdeles velegnet til cykelryttere med hestehale/langt hår.

Endelig er der den smarte LED-lygte i nakken. Den giver øget synlighed i trafikken, men vær opmærksom på, at den hverken kan eller skal erstatte den lovpligtige baglygte på cyklen.  

Hjelmen fås i følgende str.:
S: 51-55 cm
M: 52-58 cm
L: 56-61
XL: 61-65

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten i forbindelse med et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.