Før DKK 809,00
DKK 599,00
SparDKK 210,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Øget synlighed, med stærke farver og store reflekser
2. LED-lygte i nakken
3. Samme stærke og komfortable hjelm som den alm. Urban-I 3.0

I tidens løb er mange cyklister kommet til skade, fordi andre trafikanter, naturligvis hovedsageligt bilister, har overset dem i trafikken. Det gælder derfor om at være synlig, ikke kun i mørke. Også i dagslys kan du, som cyklist, have behov for at øge din synlighed.

Med Urban- I 3.0 Signal har folkene hos den tyske producent ABUS forsøgt at skabe den perfekte cykelhjelm til brug i byen. Her hos Cykler.dk kan vi kun sige, at vi synes, at det er lykkedes helt godt (sagt med vestjysk underdrivelse). Navnet Signal betyder naturligvis, at der, med denne smarte hjelm, er lagt ekstra vægt på at øge din synlighed i trafikken. Hjelmen er udstyret med adskillige store reflekser, så din hjelm, helt bogstaveligt, lyser op i mørket. Og i nakken finder du den smarte LED-lygte, som er synlig i en vinkel på op til 180 grader. Vær opmærksom på, at lygten udelukkende skal betragtes som et værdifuldt supplement til den lovpligtige lygteføring på cyklen. LED-lygten hverken kan eller skal erstatte cyklens baglygte.
Ligesom på den ´almindelige´ Urban-I 3.0 er pasformen helt i top, og kan justeres ved hjælp af det innovative Zoom Ace Urban skruespænde i nakken. Der er hele 17 luftkanaler, samt indbygget insektnet i fronten af hjelmen.

ABUS Urban-I kommer i flere smarte farver, som øger synligheden yderligere. Den banebrydende ActiCage teknologi sørger for, at hjelmen er både stærk og let.

Hvis du bruger mange timer ugentligt på pendling og anden cykling i byen, så er ABUS Urban-I 3.0 Signal den ultimative cykelhjelm til dig!

Str. S: 51-55 cm
Str. M: 52-58
Str. L: 56-61 cm
Str. XL: 61-65 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på. at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.