Før DKK 599,00
DKK 469,00
SparDKK 130,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Smart og sikker hverdagshjelm
2. God ventilation
3. LED-lygte i nakken

Her hos Cykler.dk anbefaler vi naturligvis, at man bærer cykelhjelm, HVER eneste gang, man sætter sig op på en cykel. Det gælder uanset, hvem, man er, hvor forsigtig dygtig en cyklist, man er og hvor langt eller kort, man skal cykle. Husk, at som cyklist kommer du ALDRIG hjem og fortæller, at du har kørt en bil over! Og den tid, hvor cykelhjelme var grimme, klodsede og ukomfortable, er heldigvis forbi.

Blandt langt de fleste er ABUS sikkert kendt som producent af hængelåse, cykellåse og andre typer af låse til f.eks. både og biler. Men firmaet kan så sandelig også gøre sig gældende, når det handler om cykelhjelme. Kig bare på Hyban 2.0!

Denne smarte hjelm er som skabt til pendling og anden transport-cykling i hverdagen. Den hårde ABS-skal gør hjelmen yderst robust, og de 13 luftkanaler sikrer god ventilation, så du, helt bogstaveligt, kan holde hovedet koldt, når du cykler. De forreste luftkanaler er forsynet med insekt-net, så du ikke får flere eller andet irriterende småkravl ind under hjelmen. Hjelmens pasform justeres nemt ved hjælp af justeringshjulet i nakken, samt de behagelige stropper, og spændet under hagen er udstyret med en blød pude, som øger komforten.

Hjelmen fås op i temmelig store størrelser, og er desuden velegnet til dig, der har hestehale/langt hår. Bagerst på hjelmen finder du en lille, smart LED-lygte, med 180 graders synlighed. Det gør det lettere for andre trafikanter at få øje på dig.  

Til den ganske rimelige pris er ABUS Hyban 2.0 en virkelig god cykelhjelm til hverdagsbrug.

Nedenfor kan du se, hvilken str. Hjelm, du skal have, i forhold til omkredsen af dit hoved:
•M: 52-58 cm
•L: 56-61 cm
•XL: 58-63 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver cykelhjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag!