Før DKK 759,00
DKK 599,00
SparDKK 160,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Smart og komfortabel hjelm, der giver synlighed i trafikken
2. MIPS-teknologi beskytter hjernen ved rotationsstyrt
3. Fås også i str. XL

Hver eneste gang, du sætter dig op på en cykel, bør du have cykelhjelm på! Husk på, at din hjerne er uerstattelig. Ingen læge kan give dig en ny, og ingen forsikring kan kompensere fuldt ud for en alvorlig, invaliderende hovedskade. Hos Cykler.dk tilbyder vi et væld af sikre of smarte hjelme, til ethvert behov.

Til den moderne, urbane cyklist anbefaler vi Abus Hyban 2.0 Signal med Mips. Det er en meget let og smart hjelm, som samtidig giver dig en meget høj grad af sikkerhed. Hjelmen fremstår i et moderne design, som gør cyklisten meget synlig i trafikken. F.eks. er hjelmen udstyret med mange reflekser, og et kraftigt LED-baglys, som er synligt i en vinkel på op til 180 grader.

MIPS betyder Multi-directional Impact System. Det er en særlig teknologi, som formindsker de skadelige påvirkninger, som dit hoved udsættes for ved rotationsstyrt (vrid), hvor hjernen slår mod indersiden af kraniet. Det er ofte denne påvirkning, der giver alvorlige hjerneskader. Med MIPS reduceres risikoen for sådanne skader med op til 40%.

Også komforten er i top. Som nævnt er Hyban 2.0 MIPS en meget let hjelm, og desuden giver den særdeles god ventilation. Der er fluenet for de mange luftkanaler, så du ikke får insekter ind under hjelmen. Pasformen justeres let vha. Abus´ eget ZoomAce Urban justeringssystem.

Hvis du har langt hår/hestehale, er denne hjelm et særdeles godt valg. Den har nemlig en `udskæring´ i nakken, så der er god plads til hestehalen.

Abus Hyban 2.0 MIPS Signal fås i følgende størrelser:
M. 52-58 cm
L: 56-61 cm
XL. 58-63 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.