Før DKK 759,00
DKK 545,00
SparDKK 214,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil du elske den
1. Sikker og komfortabel hjelm i brug i byen
2. Smart LED-lygte i nakken
3. Fås i 4 størrelser

Det er skønt at cykle. Også i byen! Men hvis du cykler meget i byen, uanset om det er som pendler, eller du bruger cyklen som transportmiddel i forbindelse med indkøb, fritidsaktiviteter eller hvad det nu kan være, så skal du også håndtere tæt trafik. Statistisk set er risikoen for at komme ud for et uheld derfor pænt stor.

Du har derfor brug for en god hjelm. I øvrigt mener vi hos Cykler.dk, at man aldrig bør cykle uden hjelm. Og så kan den nye ABUS Urban-I 3.0 være værd at kigge nærmere på!

Der er meget godt at sige om den nye generation af den populære Urban- I hjelm til by-cyklister i alle aldre. De størst ny-tilføjelser er, at LED-lygten i nakken har fået et nyt design, så du kan skubbe den ud indefra, når batteriet skal skiftes. En vandtæt gummi-manchet beskytter batteriet og selve lugten mod fugt. Desuden er hageremmen blevet forsynet med en smart syning, der forhindrer, at magnet-spændet falder af.

Hjelmen har en fantastisk pasform, som let justeres ved hjælp af det smarte Zoom Ace Urban skruespænde i nakken. Der er hele 17 luftkanaler, og de forreste er med insektnet, så der ikke kommer fluer eller andet kryb ind i hjelmen. Hjelmen kommer naturligvis i det for ABUS-hjelme så velkendte In-Mold design, som er din garanti for en solid og sikker hjelm.

Urban-I 3.0 fås i hele 4 størrelser:
Str. S: 51-55 cm
Str. M: 52-58 cm
Str. L: 56-61cm
Str. XL. 61-55 cm

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har været udsat for et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.