Før DKK 529,00
DKK 249,00
SparDKK 280,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dette dæk
1. Hurtigt og solidt landevejsdæk
2. God punkteringsbeskyttelse
3. Fantastisk dæk til prisen

Et godt landevejsdæk behøver heldigvis ikke koste en mindre formue. Kig blot på det super cool Bontrager R3 Hard-case Lite TLR. Her får du virkelig meget dæk for pengene.

Der er tale om et meget hurtigt dæk, med lav rullemodstand. Alligevel er vejgreb og trækkraft helt i orden, både på lige vej og i svingene. Samtidig er det et meget slidstærkt dæk, som er anvendeligt, både til træningsture og til konkurrence-cykling.

Dækket har en glimrende punkteringsbeskyttelse, ikke mindst takket være det nye, forbedrede Nylon 105-indlæg, som nok skal holde langt de fleste punkteringer fra døren.

Endnu bedre bliver punkteringsbeskyttelsen selvfølgelig, hvis du vælger at montere dækket som tubeless (slangeløst), sammen med Bontragers TLR-fælge, forseglingsvæske og fælgbånd. Selve monteringen er meget nem. Og skulle det knibe, træder Cykler.dks store stab af dygtige cykelteknikere gerne hjælpende til.

Dækket er lavet af den patentbeskyttede TR-Speed gummiblanding, som sikrer, at dækket ruller meget let, og håndterer yderst præcist.

Med Bontrager R3 Hard-Case Lite TLR-dæk på din racercykel er du klar til at rulle over målstregen i ethvert landevejsløb.
Og det endda uden, at du behøver hive den store tegnebog frem!