Trek FX 2 Disc Equipped

Før DKK 7.199,00
DKK 6.599,00
SparDKK 600,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Et stærkt bud på en billig hybridcykel
2. 2x9-speed geargruppe fra Shimano
3. Masser af udstyr som standard

Hvis du ikke i forvejen er vild med hybridcykler, så skal du nok blive det, når du har set den nye Trek FX 2 Disc Equipped.
Her får du en super flot, hurtig og alsidig cykel, med masser af udstyr. Og så koster den ikke engang en mindre formue!

Men lad os kaste et blik på den!

Både stel og forgaffel er lavet i aluminium. Du får således en både let og stærk cykel, som kan holde til at blive brugt, i al slags vejr. Styret er fladt, så du sidder rimeligt oprejst, når du cykler, i stedet for at sidde foroverbøjet, som på en traditionel racercykel.

Cyklen er anvendelig til snart sagt alle formål: Den er effektiv til de daglige pendlerture, hurtig og underholdende, når der skal køres stærkt på landevejen, og i byen er den praktisk som dagligdags transportmiddel.

Vi skal da heller ikke glemme at nævne, at Trek FX 2 Disc Equipped er udstyret (deraf betegnelsen `Equipped´) med skærme, lygter, bagagebærer og støtteben. Det er med til at gøre den så alsidig, som en rigtig hybridcykel bør være.  

Gear er der nok af på en FX2 Disc Equipped. Her får du nemlig hele 18 gear i alt, idet geargruppen er en 2x9-speed Shimano Altus/Acera. Lige meget, hvilken type terræn, du kører i, kan du derfor altid nemt finde et passende gear at køre i.

Men selv om det ER fedt at give den alt, hvad den kan tygge, så er der nu også en del situationer, hvor man er glad for at kunne bremse! Og det kan du, takket være de stærke hydrauliske Tektro HD-M280 skivebremser. Selv, når kong Vinter driller cykel-folket, med sne og is på veje og cykelstier, har du masser af hurtig og præcis bremsekraft til rådighed.

Kort sagt: Køber du en Trek FX 2 Disc Equipped, så får du en cykel, som er alsidig, stærk, hurtig, smart og komfortabel, og som ikke koster en bondegård!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: