Før DKK 89,00
DKK 69,00
SparDKK 20,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Letteste vanddunk på markedet
2. Lækkert. Ergonomisk design
3. 100% biologisk nedbrydelig

Væske skal der til! Det gælder for alle mennesker. Uden væske kan vi ikke overleve i mere end højest 3 døgn. Og når du cykler, har du i endnu højere grad brug for, at din krop er tilstrækkeligt hydreret. Så snart, du begynder at føle tørst, er din fysiske formåen faktisk mærkbart forringet. Det er derfor vigtigt at kunne medbringe vand på cykelturen.

Der findes et utal af drikkedunke på markedet, og nogle er selvfølgelig bedre end andre. Et er imidlertid sikkert: Firmaet Muc-Off er, som altid, med helt i front. Den smarte Corsa Elite Water Bottle er noget for sig. Ikke alene er den udført i et smart, sporty design. Den er også klart den letteste drikkedunk på markedet! Og når det skal gå virkelig stærkt, tæller hvert gram. Når alt andet på din cykel er optimeret, for at give de bedst mulige fart-egenskaber, hvorfor så ikke din drikkedunk?

Dunken er udført i et både let og stærkt materiale, og låget er ergonomisk designet, med henblik på at få væsken til at løbe let og ubesværet, så du let kan tage en tår vand, imens du cykler.

Efter brug kan du bare vaske drikkedunken i opvaskemaskinen. Derved opnår du optimal hygiejne.

De fleste andre drikkedunke består af konventionel plastik, som let bliver en belastning for miljøet. Men også her skiller Muc-Off sig ud, på den positive måde. Denne smarte drikkedunk er nemlig 100% biologisk nedbrydelig! Så man kan roligt sige, at der her er tale om en drikkedunk, der er på forkant med udviklingen!