Før DKK 315,00
DKK 277,20
SparDKK 37,80
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless Ready
2. GRIPTON Compound
3. CAD-designet mønster for bedre vejgreb

Dækket er i str. 29x2,1 vejer cirka 595g

Det siger sig selv, at mountainbike-kørsel stiller store krav til cyklens dæk: Ujævnt terræn, sten på sporet, mudder osv., er alt sammen noget, der belaster dækkene.

Til dig, der elsker at køre på mountainbike har folkene hos producenten Specialized udviklet et helt nyt foldedæk.

Dækket S-Works Ground Control 2Bliss Ready. Og vi tør nok sige, at der her er tale om et meget alsidigt traildæk, som nok skal give et glimrende vejgreb, og optimal bremsekraft, når underlaget er blødt, løst og/eller vådt, hvilket det jo tit er i den danske natur.

Takket være et nyt mønster har dette traildæk færre knopper end sine forgængere fra Specialized. Det giver et bedre vejgreb, ganske enkelt fordi der så lægges større vægt på hver enkelt knop. Samtidig har dette nye design gjort dækket en smule lettere.  Knopperne er designet ved hjælp af CAD-teknologi, hvilket giver bedre vejgreb, og en kortere bremselængde, bl.a. fordi kontakten med underlaget forbedres.

S-Works Ground Control 2Bliss Ready er et kanttrådsdæk på 120 TPI (Threads Per Inch). Dækket er naturligvis lavet af Specializeds egen unikke GRIPTON gummiblanding.

Nogen vil måske spørge, hvad 2Bliss Ready betyder? Det betyder ganske enkelt, Tubeless Ready. Det skal forstå på den måde, at dækket er forberedt til at kunne bruges ` slangeløst´, ved brug af flydende latex.

Med S-works Ground Control 2Bliss Ready på din mountainbike kan du klare lidt af hvert. Så der er basis for masser af sjove og action-prægede oplevelser i skoven eller på MTB-sporet.

Tilbage er kun at ønske god tur ud i naturen!