DKK 319,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready
2. GRIPTON T7 compound
3. Velegnede til alpint terræn

Hører du til den type cykelryttere, der elsker at køre XC racing i specielt bakket terræn? Måske drømmer du om en tur til udlandet, hvor du og din cross-cykel for alvor kan give den gas, i decideret alpint terræn?

I så fald forstår vi dig godt, for hvad er federe, end at begive sig ud i et naturskønt terræn, og overvinde den ene udfordring efter den anden? Omvendt stiller den type cykling store krav til dækkene. Dels skal dine dæk være både hurtige og håndterbare, så du får mest muligt ud af dine anstrengelser, og dels skal dækkene kunne holde til de store belastninger., som uvægerligt vil blive udsat for, når du cykler i kuperet terræn.
Alt det ved folkene hos den amerikanske gigant Specialized alt om. Derfor har de skabt Fast Trak Ground Control 2Bliss Ready T7, som er et både let, hurtigt og stærkt XC-dæk, som bl.a. er kendetegnet ved en fremragende vibrations-dæmpning, hvilket giver en blødere og mere afslappet køre-oplevelse. Det kan man takke den unikke GRIPTON T7 gummiblanding for. Fast Trak profilen er blevet opdateret, og afstanden mellem knopperne tilpasset, for at kombinere godt vejgreb med fine fart-egenskaber.  

Den velkendte Control casing er både let og stærk, og giver en god beskyttelse mod punkteringer.

Ligesom så mange andre gode dæk er dette dæk tubeless ready (2Bliss Ready), så det kan anvendes uden slange. I stedet sprøjter man flydende latex ind i dækket. Det reducerer risikoen for punkteringer ganske betydeligt, idet latexen selv `lapper´ mindre huller i dækket.