Før DKK 349,00
DKK 309,00
SparDKK 40,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready
2. Fantastisk vejgreb, og fine fart-egenskaber
3. GRIPTON T7 gummiblanding

Fast Trak GRID 2Bliss Ready fra Specialized er et dæk, som på det nærmeste er blevet synonymt med lav vægt og fantastisk hurtighed. Og samtidig kan dette lækre dæk klare sig under de fleste forhold. Fast Trak GRID 2Bliss Ready T7 sætter nye standarder for, hvad et cross-country dæk er i stand til at klare!

Det innovative Block-In-Block design., som er baseret på inspiration hentet fra motocross-sporten, består af en adaptiv inde blok, som sikrer et sublimt vejgreb, imens den ydre struktur giver forbedrede fart-egenskaber og friktionsmodstand. Dette sikrer også, at dækkene håndterer særdeles godt, selv under ganske ekstreme forhold. Dertil kommer, at Fast Trak profilen er blevet forbedret, i forhold til tidligere versioner af dette dæk. Den smarte GRID karkasse gør dækket let og elegant, med ekstra support i siderne af dækket, for at gøre det mere holdbart, og øge den sideværts stabilitet.
Selve gummiblandingen er den velkendte GRIPTON T7, som er kendt for at give et fremragende vejgreb og en fin vibrationsdæmpning.

Som navnet antyder er Specialized Fast Trak GRID 2Bliss Ready et tubeless ready dæk, hvilket betyder, at det er forberedt for slangeløs brug, hvor den klassiske luftfyldte slange er erstattet af flydende latex, som sprøjtes ind i dækket. Derved reducerer man risikoen for punkteringer temmelig kraftigt.

Så hvis du er på udkig efter et let og stærkt 60 TPI XC-dæk, som kombinerer hastighed og terræn-egenskaber på fornemste vis, og som holder til det meste, så giv Specialized Fast Trak GRID 2Bliss Ready T7 en chance. Det vil du ikke fortryde!

Cykler.dk er din cykeldæk-forhandler, både online og i vores fysiske butik i Lemvig.