Før DKK 319,00
Fra DKK 236,72
SparDKK 82,28
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 280,72
Pris pr. stk. v/2 stk.DKK 236,72
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dem
1. Tubeless Ready  
2. 60 TPI
3. GRIPTON T7 compound

Elsker du at køre XC-racing? Så ved du, at et sæt gode dæk betyder virkelig meget, når man begiver sig ud i terrænet. Hvis du gerne vil have et både solidt og hurtigt XC-dæk, som kan klare enhver udfordring, uden at du skal bevæge dig om i S-Works klassen, så er Renegade Control 2Bliss Ready T7 dækket for dig.

Her for du et solidt Cross-Country dæk, med meget lav rullemodstand, og et sublimt vejgreb, ikke mindst takket være den fantastiske GRIPTON T7 gummi-blanding Denne blanding giver i øvrigt også en glimrende vibrations-dæmpende virkning. De solide T7 knopper `graver´ sig ned i underlaget, og giver et helt enestående vejgreb.

Takket være Specializeds helt unikke Block-In-Block konstruktion forener dette dæk på fornem vis et godt greb med skønne fart-egenskaber. En høj indvendig blok giver dækket evnen til at `bore sig ned i underlaget, imens en stor ydre blok bl.a. forbedrer dækkets fart-egenskaber.

Ligesom nogle af Specializeds dyreste dæk er Renegade Control 2Bliss Ready et Tubeless ready dæk. Det vil sige., at dækket kan anvendes uden slange. I så fald sprøjter man flydende latex ind i dækket, i stedet for at pumpe luft i en slange. Hvis der opstår i lille hul på dækket, vil latexen sive ud, reagere med luften, og stivne, så hullet `lappes´, af sig selv. Slut med irriterende sive-punkteringer.  

Hvis du søger et både hurtigt og holdbart XC-dæk, der kan det hele, så er Specialized Control 2Bliss Ready sagen for dig! Med disse lækre dæk på en god cross-cykel ligger vejen til podiet åben for dig!