Før DKK 199,00
DKK 175,13
SparDKK 23,88
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Lækkert allround MTB-dæk
2. Inspireret af det eksklusive S-Works Fast Trak
3. Superb kvalitet til prisen

Det er ikke uden grund, at mountainbikes har vist sig at falde i mange cyklisters smag. En solid MTB kan nemlig bruges, både på MTB/sporet/skovstien og til den daglige transport-cykling. Men gode dæk skal der også til!

Alle former for cykelsport handler naturligvis, i nogen grad, om fart og kontrol. Uden fart går det sportslige element tabt. Og uden kontrol sættes både sikkerhed og komfort over styr. Det ved de dygtige ingeniører hos den amerikanske cykel-gigant Specialized selvfølgelig alt om. Derfor har de designet Fast Trak Sport. For som de siger: Fart og kontrol bør ikke være noget privilegium, når vi snakker cykeldæk. Disse to elementer skal være naturlige, integrerede dele af et godt cykeldæks kvaliteter! Her hos Cykler.dk er vi helt enige i dette statement!

Ved hjælp af det helt unikke koncept, som Specialized har døbt Finite Element Analysis, har man manipuleret med dækkets knopper, og skabt et kanttrådsdæk med et relativt fint mønster, som gør, at Fast Trak Sport er lige velegnet til asfalt som til terræn. Det er ikke nogen hemmelighed, at Fast Trak Sport er kanttråds-udgaven af det langt dyrere S-Works Fast Trak. Prøv at udskifte de dæk, du i øjeblikket har på den MTB, med et sæt Specialized Fast Trak Sport. Du vil blive positivt overrasket over forskellen!

Så hvis du er på udkig efter et godt, solidt allround MTB-dæk, der ikke behøver koste en formue, så har du lige fundet det. Det hedder Specialized Fast Trak Sport. Og du finder det hos Cykler.dk – Din Specialized-forhandler, både online og i vores fysiske butik i Lemvig!