Før DKK 199,00
DKK 175,13
SparDKK 23,88
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Enestående vejgreb på MTB-sporet
2. Nyt, forbedret mønster
3. Fantastisk trail-dæk til prisen

I disse år tager mange danskere mountainbike-sporten til sig. Og det er ikke så underligt, for det er en motionsform, hvor de fleste kan være med. Egentlig behøver man jo bare en cykel, og det mest nødvendige sikkerhedsudstyr, så er man i gang. Og du kan endda også bruge din MTB til dagligdags transport.

Det behøver ikke være overvældende dyrt at få sin debut som MTB-rytter på hobby-plan. Der findes cykler og udstyr i næsten alle prisklasser. Men uanset, hvilken cykel, du vælger, så skal der sidde et par ordentlige dæk på den!

Fra den amerikanske cykel-gigant Specialized kommer de super fede Ground Control Sport MTB-dæk. Her får du net dæk i virkelig god kvalitet, og til en rimelig pris. Det grove dækmønster giver et fantastisk vejgreb. Samtidig gør disse dæk din cykel utroligt manøvredygtig på den ujævne skovstier. Her er der tale om et yderst alsidigt trail-dæk, som sikrer dig et fremragende vejgreb, når under laget er blødt. Løst og/eller vådt. Dækkets nye mønster har fået færre knopper, hvilket giver bedr greb, idet der, ganske enkelt, kommer til at ligge mere vægt på hver enkelt knop. Og resultatet taler for sig selv!

Specialized Ground Control Sport yder middelgod beskyttelse mod punkteringer. Vi gør opmærksom på, at dette dæk ikke er tubeless ready, og som sådan ikke kan anvendes slangeløst.

Hvis du vælger Specialized Ground Control Sport, får du et af markedets bedste dæk til prisen! Her hos Cykler.dk er vi stolte af at være din forhandler af Spcialized-produkter, både på nettet og i vores fysiske butik i Lemvig!