Mons Royale  Epic Merino Shift Bike Shorts Liner

DKK 600,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Super isolerende/svedtransporterende
2. 50% merinould fra bæredygtigt fårehold
3. Beskytter mod sadelsår

Et par gode cykelshorts er guld værd. Det gælder ikke mindst, hvis du skal cykle længere ture. De fleste (hvis ikke alle) cykel-atleter har prøvet at have et sadelsår. Det gør ond. Det er generende. Og uanset, hvor hardcore, man er, så påvirker det ens performance i negativ retning. Er sadelsåret først opstået, må man forsøge at aflaste og pleje det, indtil det er helet. Men hvorfor ikke først som sidst forsøge at forebygge, at det kommer så vidt?

De smarte Epic Merino Bike Shorts Liner fra Mons Royale er et par cykelunderbukser, som måske nok kan kaldes nyskabende, men som dog bygger på gammel viden. De indeholder nemlig 50% merinould. Denne type uld har været kendt i århundreder, for sine isolerende og åndbare egenskaber. Merino er et såkaldt hydrofilt (fugt-elskende) materiale. Det betyder, at ulden kan optage meget store mængder fugt, før den kommer til at føles våd. Desuden kan ulden blive våd, uden at komme til at føles kold. Beklædning baseret å merinould er således behagelig, både i kolde og i varme omgivelser. Komforten er altid i top.

Derudover indeholder shortsene 33% polyester fra genbrugsplast, 12% Nylon og 5% elastan. Du får derfor et par shorts, der både er isolerende, åndbare og elastiske. Det er værd at nævne, at disse shorts passer perfekt under et par Mons Royale cykelshorts. Puderne i cykelunderbukserne beskytter in bagdel med slid, der fører til sadelsår. Sømmene er flade, så de ikke slider på huden.  

Den uld, Mons Royale anvender, kommer fra bæredygtige fårehold, hvor dyrene har det godt, og ikke bliver udsat for den meget smertefulde proces, der kaldes `mulesing´. Og polyesteren kan f.eks. stamme fra gamle sodavandsflasker. Det er da genbrug, der er til at forstå!

Underbukserne kan vaskes, men de bør ikke tørretumbles.