DKK 549,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker, tidløs t-shirt i 83% merinould
2. Utroligt isolerende/åndbar
3. Produceret med fokus på dyrevelfærd

Den klassiske, kortærmede t-shirt er en tidløs beklædningsgenstand, som kan bæres af både mænd og kvinder. T-shirten går næppe nogen sinde af mode. Den er et ikon i mode-verdenen. Derfor lever den smarte Icon T-shirt fra Mons Royale også på fornem vis op til sit navn.

Og alligevel er denne bluse ikke, som T-shirts er flest! Den består nemlig af hele 83% merinould. Resten er 13% nylon og 4% elasthan, som giver t-shirten elasticitet og slidstyrke. Og hvad er merinould så? Mange kender det sikkert kun fra Peter Fabers julesang ` Højt fra Træets Grønne Top´, hvor pigen Anna får `Fire alen merino til en vinterfrakke´. Det vidner om, at merinould er et materiale, som har været kendt i mange år. Det skyldes ikke mindst uldens helt utrolige temperaturregulerende egenskaber: Merino er nemlig behageligt at have på, både i varme og i kulde. Det er ekstremt isolerende, og meget åndbart. Samtidig kan merino absorbere store mængder vand, uden at komme til at føles vådt. Det er ikke uden grund, at merinoulden kaldes `naturens eget aircondition´.

Icon T-shirten er meget let og behagelig at have på. Den er velegnet, når du skal ud at cykle, på en dejlig sommerdag, eller endda hvis du cykler under varmere himmelstrøg. Og samtidig er den så smart, at du sagtens kan være bekendt at bruge den i skole, i fitnesscentret, når du går i byen, eller måske endda som uformel sommer-påklædning på jobbet. Designet er, som nævnt, enkelt og tidløst.

Hvis du går meget op i dyrevelfærd, kan du ved god samvittighed bære en Mons Royale T-shirt af merinould. Firmaet anvender nemlig udelukkende uld fra bæredygtige landbrug, hvor man gør meget for at sikre, at fårene har det godt.
Er der egentlig noget at betænke sig på?