DKK 269,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Optimal sikkerhed
2. Passer til de fleste cykler
3. Meget let at montere

En cykeltrailer kan være god at have. Ikke mindst, hvis du har mindre børn, som skal transporteres til og fra daginstitution eller lign. I en god cykeltrailer sidder børnene godt og sikkert, og kan holde øje med alle de spændende ting, I kører forbi.

Og netop sikkerheden skal jo altid være i top. Ikke mindst, når der er børn involveret. Det er derfor af største vigtighed, at din cykeltrailer er forsvarligt fastgjort til din cykel. Og med denne smarte og solide kobling fra Burley er der intet at frygte!

Koblingen fastgøres let til den bagerste stikaksel på din cykel. Der bliver koblingen siddende, så du let kan koble din Burley cykeltrailer til, når du har brug for det. Hvis cykeltraileren skal kunne kobles til både fars og mors cykel, kan det være en god idé at montere en kobling på hver cykel. Så undgår man at skulle flytte koblingen fra den ene cykel til den anden.

Denne lækre stål-kobling passer til de fleste cykler, men hvis du har et Breezer geardrop, eller en anden form for usædvanligt setup på din cykel, er det muligt, at du får brug for en adapter.

Koblingen fungerer sammen skivebremser, og på full suspension cykler, men den passer som nævnt ikke til Breezer geardrops. Hvis din cykel har 12 mm gennemgående aksler, har du brug for en adapter.

Med den solide Burley stål-kobling kan du trygt cykle afsted, med dine børn i cykeltraileren. Traileren render ingen steder. Det skal denne smarte og stærke kobling nok sørge for.