DKK 279,00
Ikke På Lager
Derfor vil du og din hund elske støttebenet
1. Får traileren til at stå plant
2. Nmmere af- og påstigning for hunden
3. Øget stabilitet, når traileren ikke er koblet til cyklen

Det er skønt at have sin firbenede ven med, når man er ude at cykle. Derfor kan en hundetrailer være god at have. Når etaperne er lange, og tempoet højt, kan selv den mest udholdende hund blive træt. Hvis du er hundeejer og cykel-entusiast, kender du måske allerede den smarte Tail Wagon hundetrailer fra Burley.

Ligesom de andre cykeltrailere fra Burley er Tail Wagon lavet i gode og solide materialer, og der er tænkt over detaljerne, så din hund kan nyde turen i komfort og sikkerhed. Og dog kan en smule ekstraudstyr altid være på sin plads.

Med det smarte Tail Wagon støtteben i aluminium kommer din Tail Wagon cykeltrailer til at stå plant, i forhold til underlaget. Det gør af- og påstigning lettere, både for dig og for din firbenede ven. Hvis du kobler traileren fra cyklen, og lader hunden blive i traileren, vil trailerens gulv stå plant, hvilket vil betyde øget komfort for din hund. Det er langt mere behageligt at ligge/sidde på et jævnt underlag end på et underlag, der skråner. Det gælder for hunde, præcis som for os andre.

Dette lækre stykke tilbehør viser med al tydelighed, at man af og til kan opnå store forbedringer med små midler.
Støttebenet er kompatibelt med alle Tail Wagon-modeller, fra 2008 og fremefter, samt med hundetraileren Rover, model 2008.

OBS: Producenten gør opmærksom på, at med støttebenet monteret, er din Tail Wagon ikke længere kompatibelt med det 2-hjulede Tail Wagon Stroller kit. Det 1-hjulede stroller kit kan fortsat benyttes.