Burley Ballz Gennemgående Axle Til Baghjul

Før DKK 499,00
DKK 474,05
SparDKK 24,95
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Muliggør brug af Burley Coho XC trailer
2. Erstatter en 12 mm gennemgående aksel
3. Fås i flere størrelser

Måske går du rundt med en lille drøm om at købe en Burley Coho XC. I så fald forstår vi dig 100%! Coho XC er den smarte, ethjulede cykeltrailer, som især er velegnet til offroad-kørsel, fordi den kan komme frem (næsten) alle steder.
Når du køber en Burley cykeltrailer, får du et enestående produkt, som kan tåle at blive brugt. Og især for Coho XCs vedkommende gælder det også, når du kommer ud i terrænet, hvor tohjulede cykeltrailere må give op.

Det kan være, at du har en 12 mm gennemgående aksel på din cykels baghjul. I så fald kan du ikke umiddelbart koble en Burley Coho XC efter din cykel. Men hos Cykler.dk er der hjælp at hente!

Den smarte Burley Ballz Thru Axle er designet specielt til at fungere sammen med Burley Coho XC.  Akslen fås i flere forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os.

Monteringen er ganske nem, men hvis du er i tvivl om noget, træder vore dygtige cykelmekanikere gerne hjælpende til.

OBS: Burley gør opmærksom på, at Burley Ballz Thru Axle ikke er kompatibel med alle carbon- (kulfiber) cykelstel. Tjek manualen, eller kontakt Cykler.dk, for at være sikker på, at Burley Ballz Thru Axle er kompatibel med din cykels stel.