DKK 62,00
5 - 7 hverdage
Derfor vil du elske det
1. 9 mm kadencemagnetbånd
2. Kommunikerer med alle Bontrager kadencesensorer
3. Monteres let på pedalarmen

Egentlig kunne vi nøjes med at skrive: Det her er et kadencemagnetbånd, som sidder på pedalarmen. Det kommunikerer med kadencesensoren, så du kan bruge din cykelcomputer til at foretage kadencemålinger.
Men så let går det naturligvis ikke! Her hos Cykler.dk sætter vi en ære i at give vore kunder god og fyldestgørende oplysninger om de varer, vi sælger.

Lad os se lidt på, hvad kadencemålinger er, og hvorfor de er gode at kunne foretage, når det handler om at optimere din cykel-træning. Kadence er betegnelsen for antallet af omdrejninger pr. minut, når du tramper i pedalerne. Det kan være fornuftigt at kende kadencen, fordi sådanne målinger kan bruges til at forbedre din træning, samt give indikationer om forbedringer i din kondition.

Som nævnt måles din kadence ved hjælp af sensoren, som (i hvert fald for en del sensorers vedkommende, integreres i stellet, og så kadencemagnetbåndet, som sidder på pedalarmen. Sensoren of kadencebåndet kommunikerer sammen, om sensoren sender data til cykelcomputeren, hvor du så kan aflæse din kadence, og få indikationer om, hvordan du kan forbedre din indsats.

De fleste kadencesensorer leveres inklusive kadencebånd, men det kan jo ske fer os alle, at vi får brug for en reservedel, som f.eks. et nyt kadencemagnetbånd. Dette bånd er i øvrigt kompatibelt med alle Bontrager kadencesensorer.
Hvilken kadence, der iver mest, rent konditionsmæssigt, er der mange forskellige meninger om, så det skal vi ikke gå i detaljer med her.

Dette praktiske Bontrager kadencemagnetbånd får du for kun 60 kr. Når du kombinerer det med en Bontrager kadencesensor og en ditto cykelcomputer, har du gode chancer for at få endnu mere ud af dine anstrengelser på cyklen.