DKK 969,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Computer og sensor til billig pris
2. Bluetooth- og ANT+-kompatibel sensor
3. Brugervenligheden er i top

Cykelcomputeren kan være en god hjælp, når det handler om at gøre din cykling både sjovere og mere effektiv. Og heldigvis behøver en cykelcomputer med tilhørende sensor ikke koste alverden.

Her hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde vore kunne dette effektive og billige sæt bestående af dels den billige og brugervenlige cykelcomputer Bontrager RIDEtime Elite, og dels den smarte Bluetooth- og ANT-kompatible Interchange sensor.

Computeren er meget let at betjene. Displayet et stort og letaflæseligt, og funktionerne enkle. Du kan let holde styr på de mest basale data, såsom fart, kadence og effekt.  

Bemærk at RIDEtime Elite ikke er udstyret med navigation. I så fald havde den været en del dyrere.

Det, der, om man så må sige, får computeren til at kunne de ting, den kan, er sensoren. I dette tilfælde er der tale om en Bontrager Interchange digital sensor. Den monteres let på stort set alle cykler. Man skal ikke tage hensyn til nogen specifikke tekniske detaljer. Sensoren er, som nævnt ovenfor, Bluetooth- og ANT+-kompatibel, hvilket gør, at du kan sende dine data til eksempelvis din smartphone eller tablet. Det er praktisk, hvis du f.eks. fører en log over din cykling.  

Hvis du kun har behov for de mest basale funktioner, så er dette sæt et rigtig godt bud på en god og prisbillig løsning!

Produkterne er omfattet af Bontragers ubetingede 30-dages garanti, så du kan få dine penge tilbage, hvis du, mod forventning, ikke skulle blive tilfreds.