DKK 399,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem og præcis måling af hastighed og kadence
2. Bluetooth- og ANT+-kompatibel
3. Passer til stort set alle cykler

Cykling bliver både sjovere og mere effektivt, når du har mulighed for at registrere dine data. Og når vi snakker data, mener vi bl.al hastighed og kadence.

Med en Interchange kombinationssensor fra amerikanske Bontrager sker denne registrering både nemt og præcist. Sensoren monteres let ved hjælp af den medfølgende monteringsrem. Kadencebånd til pedalarmen medfølger ligeledes.
Bontrager Interchange kombinationssensoren kan således monteres på snart sagt alle cykler i verden. Her er ingen særlige tekniske detaljer, som man skal tage i betragtning.

Sensoren er kompatibel med cykelcomputere, smartphones, tablets og andre enheder, som er baseret på enten Bluetooth eller ANT+. Du kan således gemme dine data på din enhed, og sidenhen analysere dem, når du er hjemme fra cykelturen.  

Nemmere kan det næsten ikke være! Selve sensoren vejer i øvrigt kun 15 gram.

Og skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med din Intercharge kombi-sensor, så er den heldigvis omfattet af Bontragers 30-dages garanti, ifølge hvilken, du kan returnere sensoren, kvit og frit, og få dine penge tilbage!