Før DKK 1.437,00
DKK 1.299,00
SparDKK 138,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Cykelcomputer, pulsmåler og Interchange sensor
2. Anvendeligt på stort set alle cykler
3. Bluetooth/ANT+-kompatibel sensor

En cykelcomputer behøver heldigvis ikke koste en halv arm! Hvis du kan klare dig med en computer, som ikke har indbygget navigation, behøver du faktisk ikke ofre større beløb. Se bare på dette sæt fra den verdenskendte producent Bontrager!

RIDEtime Elite er en enkel og funktionel cykelcomputer, som rummer de mest basale funktioner. Med den kan du holde styr på grundlæggende data, såsom hastighed, kadence og effekt. Displayet er stort og letaflæseligt, og computeren er generelt meget nem at betjene.

Den trådløse Bontrager Interchange sensor sørger for at sende data til computeren. Sensoren monteres ganske let. Den passer til praktisk talt alle cykler, og er desuden Bluetooth-/ANT+-kompatibel, hvilket betyder, at den også kan sende data til andre enheder, såsom eksempelvis smartphones eller tablets. Du kan således også gemme dine data fra tidligere ture, og på den måde fælge dine fremskridt.

Endelig indeholder dette `bundle´ også det dejlige Bontrager pulsmålersæt, med det silkebløde bælte og den smarte Bluetooth- og ANT+-kompatible sensor. Pulsmålersættet kan også bruges til mange andre former for sport.

Produkterne er desuden omfattet af Bontragers ubetingede 30-dages garanti. Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds, kan du, kvit og frit, levere produkterne tilbage, og få dine penge igen!

Så som du ser, er der egentlig ikke så meget at betænke sig på!