Burley Travoy Cargo Trailer
Før DKK 2.999,00
Fås i 2 farver
Burley Trækarm - Til Double trailer
Burley Trækarm - Til Nomad Trailer
Burley Trækarm - til Single Trailer
Burley Garage Overtræk
Burley Klapvogns Kit 2-hjul
Burley Jogger Kit - Single
Burley Jogger Kit - Double

Burley – Gør livet lettere for cyklister

Drømmen om et bilfrit liv
Firmaet Burleys historie går tilbage til engang sidst i halvfjerdserne, hvor Alan Scholz grundlagt firmaet Burley Bike Bags. Navnet Burley var inspireret af hans kone, Beverly, der var landevejsrytter, og gik under navnet Burley Bev. De første håndsyede cykeltasker solgte parret på et marked i Eugene i den amerikanske delstat Oregon, 40 km fra deres bopæl. Alan og Beverly Scholz ønskede at holde fast i drømmen om et liv, hvor man ikke var afhængig af at have en bil. Og for at kunne transportere taskerne til markedet, opfandt Alan Scholz sin første cykelanhænger, der bl.a. var sat sammen af forskellige dele fra en gammel gynge. Andre folk blev opmærksomme på fordelene ved den lille anhænger, og snart begyndte bestillingerne at vælte ind. En succes var født! Meget er sket siden dengang. I dag er Burley en global virksomhed, og for mange er `Cykelanhænger´ i dag nærmest synonymt med `Burley´.Og det forstår vi godt. Burley er nemlig kendt for sin kompromisløse kvalitet, smarte design og lange holdbarhed. Alle Burley produkter testes i forhold til nogle meget høje standarder, og lever op til alle internationale krav, både når det gælder miljø-venlighed, og når vi taler om sikkerhed. Og til syvende og sidst er dine børn jo den dyrebareste last, du nogen sinde kommer til at køre med!

Kan du af og til også godt lide at gå eller løbe med dine børn i en klapvogn? Så gør Burley det muligt for dig at slå to fluer med et smæk!  Mange af cykelanhængerne fås nemlig med joggerkit, så de også kan bruges i stedet for en traditionel klapvogn. Så behøver du ikke købe både en cykelanhænger OG en klapvogn. Spar udgifterne til den dyre klapvogn, og brug din Burley, når du går eller løber med dine børn. Og forestil dig lyset i dine børns øjne, når de første gang tager plads i den super smarte cykelanhænger fra Burley!

Når dine børn selv skal til at prøve kræfter med cyklingens fascinerende verden, kan du give dem en Burley løbecykel at starte på. Så er du sikker på, at de får den bedst mulige start på livet som cyklister.

Stort udvalg af kvalitets-produkter fra Burley
Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets-produkter fra Burley, lige fra løbecykler til de mindste til klassiske cykelanhængere til transport af børnene, foruden en masse andet nyttigt tilbehør, som gør cykelturen nemmere.. Bare slå dig løs. Hos cykler.dk giver vi fragtfri levering på alle cykelanhængere, samt alle andre ordrer over 299 kr.  

Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte os hos Cykler.dk. Vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe dig med at finde lige præcis den cykelanhænger, der passer til dig. Og til din kostbare last - Nemlig dine børn!