Topeak Full Suspension Bagagebærer TetraRack M2

Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Innovativ bagagebærer til full suspension cykler
2. Lynhurtig montering
3. Maksimal last: 12 kg

Mountainbikes er populære som aldrig før. Og det forstår vi godt! En god mountainbike er nemlig ikke alene fantastisk i terrænet. Den er også særdeles anvendelig som et hurtigt, komfortabelt og driftssikkert transportmiddel i byen. Det er bestemt ikke uden grund, at mange cykelbude kører på MTB´er!

God affjedring skal der til, når man kører MTB. Om du vælger hardtail eller full suspension, kommer an på dine specifikke behov og præferencer. Lad os nu antage, at du vælger en hardtail MTB. Når du skal bruge den til daglig transport i byen, har du brug for en bagagebærer, så du kan transportere varer, studiebøger, eller hvad du nu har brug for at have med. Hvor finder du en god bagagebærer, der passer til en full suspension MTB? Svaret er naturligvis: Lige her på Cykler.dk!
Topeak TetraRack M2 er et innovativt bagagebærer-system, designet specielt til full suspension cykler. Toppladen kan justeres uafhængigt af gaffelvinklen, så lasten kan holdes i lige præcis den vinkel, du ønsker.

Bagagebæreren kommer i en størrelse, som passer til alle stel-størrelser. Den monteres let på cyklen, og kan lige så let afmonteres igen. Ingen monteringshuller er nødvendige.

Vær opmærksom på, at bagagebæreren er godkendt til en maksimal vægt på 12 kg. Den er således IKKE egnet til montering af barnesæde! Et par cykeltasken kan den dog godt bære, sålænge, den maksimale vægt ikke overskrides. Selve bagagebæreren er udført i aluminium, og vejer kun 960 gram.

Med Topeak TetraRack M 2 bagagebæreren bliver din full suspension MTB til det virkelig allround transportmiddel, som du kan have ekstra megen glæde af, hver eneste dag!