Newrack 2.0 AVS Beslag - Montering På Bagagebærer

DKK 199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Designet til bagagebæreren på en elcykel
2. Nem og hurtig montering
3. Kompatibel med et stort antal kurve og cykeltasker

Elcykler er blevet populære som aldrig før. Og det er der ikke noget at sige til. Der findes nemlig en elcykel til stort set ethvert formål: Du kan få hverdags-elcykler, elektriske citybikes, eMTB´er og meget mere. Og det er bestemt ikke nogen skam, at man gerne vil have en elmotor til hjælp. På en elcykel får du nemlig stadig motion, idet motoren kun er aktiv, når du selv træder i pedalerne.

Til den daglige transport har du sikkert brug for en cykelkurv, til at transportere varer, studiebøger eller noget helt tredje.
Og hvis du skal på en lidt længere cykelferie, er cykeltasker ikke til at undvære.

Netop fordi elcykler er så alsidige er der brug for specielt udstyr til dem. Især mange af hverdags-elcyklerne har batteriet placeret under bagagebæreren. Derfor må bagagebæreren nødvendigvis være lidt bredere end på de fleste almindelige cykler. Det kan give visse mindre udfordringer, når du ønsker at anvende sidetasker, eller at montere en kurv på bagagebæreren.

Men heldigvis er der hjælp at hente. Med det innovative Newrack AVS beslag fra den anerkendte producent Atran Velo kan du lynhurtigt montere tasker og kurve, som er kompatible med AVS-systemet.

Beslaget monteres nemt på cyklens bagagebærer, og derefter kan du lynhurtigt skifte mellem kurve og cykeltasker, helt efter dit eget behov. Kurven/tasken sidder godt fast, og så slipper for spænder om remme, som kan blive beskadiget/slidt i stykker.

I videoen er under kan du se mere om, hvordan det innovative AVS-system fungerer. Du vil opdage, at det næsten ikke kan blive nemmere!