Newrack AVS Beslag - Montering På Bagagebærer

DKK 199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Innovativt beslag til bagagebæreren
2. Kompatibel med utallige kurve og tasker
3. Smart AVS kliksystem for på- og afmontering as tasker/kurve

Bagagebæreren har gennem årtier været standardudstyr på mange cykler. Især på klassiske hverdagscykler og citybikes er bagagebæreren et essentielt stykke udstyr. Og er der ikke nogen bagagebærer på din cykel, når du køber den, er det hverken dyrt eller vanskeligt at få eftermonteret en. Mange mountainbikes og gravelbikes er, fra producentens side, forberedt for montering af bagagebærer.

Måske kender du allerede AVS-systemet. Hvis ikke, kan du stifte bekendtskab med det her! Med AVS kan du, let og hurtigt, montere en lang række kurve og cykeltasker, alt efter, hvad du måtte have behov for. Uanset, om du bare skal ned til købmanden, eller ud på en længere cykelferie, findes der en AVS-løsning, der passer til dit behov.

Nogle bagagebærere er kompatible med det innovative AVS-system, mens andre ikke er. I det sidstnævnte tilfælde kan
Newrack-beslaget fra Atran Velo gøre god gavn. Beslaget leveres inklusive alle nødvendige monteringsdele, og når beslaget først er monteret, ha du mulighed for at skifte mellem et betydeligt antal AVS-kompatible kurve og cykeltasker. Tasken eller kurven fastgøres (og frigøres igen) med et enkelt `klik´.  Lige så godt, som lasten sidder fast under kørsel, lige så gnidningsløs kan du frigøre den igen. Der er ingen spænder eller remme, der kan blive slidte og gå i stykker.

I videoen herunder kan du se mere om, hvordan det innovative AVS-system virker. Du vil hurtigt opdage, at der her er tale om en lille, smart gadget, der vil gøre din hverdag som cyklist en hel del nemmere! Kom ind til Cykler.dk, og hør mere om de mange innovative AVS-løsninger!