Basil MIK Beslag - Montering på Bagagebærer

DKK 199,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Skift mellem en række kurve og cykeltasker på få sek.
2. Passer til alle tasker og kurve, der er kompatible med MIK-systemet.
3. Passer til bagagebærere mellem 10 og 17 cm i bredden

En bagagebærer er en fantastisk opfindelse! På bagagebæreren kan du anbringe cykeltasker, et barnesæde eller en kurv. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du har mest brug for.

Men hvem siger, at du ikke kan have brug for at veksle mellem flere forskellige løsninger? Den ene dag har du brug for en kurv til at transportere varer i, og den næste skal du måske på cykelferie, og har mere brug for at smide et par store cykeltasker bag på cyklen, så der er plads til alt det habengut, man kan få brug for på en længere cykeltur.

Så hvad gør du, hvis du gerne vil kunne skifte mellem kurv og cykeltasker? Skal du bøvle med en masse skruer (som måske endda er i fare for at ruste fast), hver gang, kurven skal afmonteres, så der kan blive plads til cykeltaskerne, og så skrue kurven på igen, når cykelferien er forbi, og hverdagen igen melder sig?

Nej, heldigvis ikke! Med det smarte BASIL MIK beslag kan du lynhurtigt montere eksempelvis en kurv bag på cyklen, og afmontere den igen, lige så mange gange, du har brug for det. Når beslaget først er monteret, kan du bruge alle de kurve, cykeltasker mm. som er kompatible med MIK-systemet. Og det gælder bl.a. en lang række produkter fra producenten BASIL.

Beslaget er godkendt til en maksimal vægt på 15 kg., og passer til bagagebærere med en bredde på mellem 10 og 17 cm. I videoen herunder kan du se mere om, hvordan det innovative MIK-system fra BASIL virker.