DKK 299,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Flot og solid bagagebærer til 20´´ børnecykel
2. Stærk aluminiumskonstruktion
3. Nem montering m. det medfølgende monteringssæt

En ny og spændende tidsalder begynder, når familiens yngste begynder at kunne cykle omkring på sin helt egen smarte børnecykel. Cyklen skal selvfølgelig være tiptop i orden, og have alt det nødvendige udstyr. Noget udstyr er lovpligtigt, af hensyn til sikkerheden, imens andet `bare´ er rart at have på cyklen. Og børnene selv ved jo godt, hvad de vil have.

En bagagebærer er god at have på snart sagt enhver cykel. Med en bagagebærer på cyklen kan barnet medbringe en madpakke, legetøj eller noget helt tredje, som giver cykelturen en helt ny dimension. Vil barnet gerne have sin dukke eller bamse med på cykelturen? Så gør dukken eller tøjdyret forsvarligt fast til bagagebæreren, og se dit barn cykle af sted, med
lys i øjnene!

Hvis en bagagebærer ikke er standardudstyr på cyklen, kan en sådan heldigvis nemt eftermonteres, uden at det koster en formue.

Denne bagagebærer er designet til en 20´´ børnecykel, og udført i stål, så den kan tåle de knubs, en børnecykel uvægerligt vil få, fra tid til anden. Bagagebæreren monteres let ved hjælp af det medfølgende monteringssæt, som også indeholder stivere på 160 mm.

Hos Cykler.dk ved vi, at det gælder om at give børnene mange gode cykeloplevelser, i en tidlig alder, hvis interesse for cykling skal holde længe (forhåbentlig livet igennem). Og nej, det er måske ikke en bagagebærer, der gør den helt store forskel, men til en god cykeloplevelse hører en cykel med godt udstyr. Derfor elsker vi gode børnecykler, og godt udstyr til disse!

Dit barns mange gode oplevelser som cyklist starter hos Cykler.dk!