Atran Velo AVS Bagagebærer City 24'' - 29''

DKK 349,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og funktionel bagagebærer
2. Godkendt til op til 25 kg
3. Leveres inkl. monteringsbeslag

Hvis du bruger din cykel til indkøbsture, eller af andre grunde transporterer varer på din cykel, er en god bagagebærer helt uundværlig. Og hvis du har brug for at have et barn med på cyklen, kan du montere et barnesæde på bagagebæreren. Så er der basis for mange skønne fælles cykeloplevelser for dig og junior.

Det er ikke alle cykler, der leveres med bagagebærer. Men heldigvis er mange cykler forberedt for montering af bagagebærer. Det gælder eksempelvis for mange ag de populære gravelbikes.

Atran Velo AVS City er en solid og funktionel bagagebærer, i traditionelt design. Den er udført i aluminium, så den er både let og rustfri. Den sorte lakering gør den ekstra modstandsdygtig overfor vind og vejr. Bagagebæreren er godkendt til at bære helt op til 25 kg, så der kan sagtens bære et barn i et barnesæde. Husk i øvrigt cykelhjelm, både til dig selv og til junior.

Hvis du f.eks. skal på en længere cykelferie, kan du glæde dig over, at denne bagagebærer også er kompatibel med langt de fleste cykeltasker. Og har du mere brug for at montere en kurv på bagagebæreren, så kan det også lade sig gøre.

Attran Velo AVS City bagagebæreren passer til 24-28´´ hjul, og er desuden justerbar i højden. Den leveres med monteringsbeslag. Og kan du ikke klare monteringen selv, så står vort team af højt kvalificerede cykelmekanikere klar til at hjælpe dig.

Hos Cykler.dk er service og kvalitet i højsædet, og vi er altid klar med råd og vejledning. Så hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!