Før DKK 259,00
DKK 249,00
SparDKK 10,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske disse håndtag
1. Unikt finne-mønster for optimal greb
2. Meget solide ende-propper
3. Base af genanvendt plast fra verdenshavene

Umiddelbart kan man godt tænke, at det måske ikke betyder så meget, hvilke håndtag, man har på sit cykelstyr. I realiteten forholder det sig imidlertid en smule anderledes. Det gælder ikke mindst, når man køer mountainbike, hvo terrænet ofte er ujævnt.

Et dårligt greb om styret betyder dårligere kontrol med cyklen. Og manglende kontrol er i bedste fald problematisk, og i værste fald direkte farligt.

Men med et sæt XR Trail Elite håndtag fra Trek er du godt rustet til at møde enhver udfordring, uanset, om du bruger din MTB i terrænet eller på asfalten.

På overfladen af håndtaget finder du et unikt finne-mønster, som tilpasser sig din hånd, så du er sikret optimal komfort, selv på de længste ture. Det giver øget komfort, og mindre træthed.

Der er tale om et lock-on håndtag, hvilket vil sige, at håndtaget spændes fast om styret vha. en skrue. Det sikrer, at håndtaget bliver siddende, hvor det skal, selv når det går hårdt for sig på MTB-sporet. Ende-propperne slutter tæt, og er ekstremt solide.

Det er også værd at nævne, at håndtagets base er lavet af genanvendt plast, som er fisket op af havne. Når du køber et sæt XR Trail Elite håndtag, er du således med til at bekæmpe `spøgelsesgarn´ og anden plast-forurening, som er et kæmpe problem for havmiljøet verden over.

Håndtagets ydre diameter er 31 mm, og et sæt håndtag vejer 98 gram.