DKK 129,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Fremtidens kædeolie
2. Mere for pengene
3. 100% biologisk nedbrydelig

Du kender det sikkert: Du føler dig virkelig oplagt til at give den fuld gas, og virkelig få nogle kilometer i benene. Og så er den gal med kæden! En træg og udtørret kæde kan fuldstændig spolere glæden ved en ellers dejlig cykeltur. En kæde, der ikke er passet ordentligt, kan også ødelægge dit cykeltøj. Og hvis det er helt galt, må du måske helt opgive at cykle nogen steder den dag. Det er noget af det mest ærgerlige, en cykel-entusiast kan komme ud for.
Gode smøremidler er derfor alfa og omega! Et gammelt ordsprog siger, at den, der smører godt, kører godt. Og det gælder, i bogstaveligste forstand, når man er cyklist.  

Måske elsker du at køre på sommerens støvede grusveje. Eller måske drager du sydpå, til de store cykel-nationer, som Frankrig, Italien eller Spanien, der frister med naturskønne, men også ekstremt støvede, bjergveje. Under alle omstændigheder har du brug for en gode kædeolie, der er designet specielt til tørre og støvede forhold.

Nu kan du få den velkendte Muc-Off Dry Lube i en 120 ml flaske. Dermed får du mere kædeolie for pengene, samtidig med, at du sparer miljøet for en del plastik. Der går nemlig langt mindre plastik til en større flaske end til 2-3 små.

Sådan gør du:
•Rengør kæden grundigt, før produktet påføres
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Påfør en moderat mængde Dry Lube, imens du kører pedalerne baglæns
•Tør overskydende produkt af med en ren, tør klud

Muc-Off Dry Lube er 100% biologisk nedbrydeligt, så du behøver ikke føle dig som en miljøsynder, når du bruger det.