DKK 159,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Forebygger slidsår og smerter
2. Baseret på naturlige ingredienser
3. Bruges af professionelle atleter

Hvis du elsker at cykle, både langt og ofte, så er der stor sandsynlighed for, at du på egen krop har erfaret, hvordan et sadelsår føles. Det er ikke ligefrem nogen fornøjelse, vel? Hvis det er helt galt, kan man dårligt nok tåle at sidde på en stol, og da slet ikke i cykelsadlen. Og hvad er mere ærgerligt end at måtte afbryde sin cykling pga. smerter i bagdelen?

Der er flere ting, du kan gøre for at forebygge sadelsår: Bl.a. skal du have et par gode cykelbukser, og en sadel, der passer til dig, og til den form for cykling, du dyrker. Men flere og flere benytter desuden buksefedt.

Hvis du allerede kender Muc-Off, så ved du, at dette firma er kendt for rengøringsmidler og plejeprodukter af højeste kvalitet, produceret med miljøvenlighed for øje. Hvor mange andre af Muc-Offs produkter er beregnet til rengøring og pleje af cyklen, er den lækre Luksus Chamois Cream imidlertid beregnet til at beskytte og pleje den følsomme hud på din bagdel. Cremen smøres direkte på huden, og er derfor meget nem at bruge.

Muc-Off Luxury Chamois Cream er baseret på en række naturlige ingredienser, som ikke irriterer din hud, men derimod beskytter og køler. Det hjælper dig til at yde dit ypperste, ikke mindst, hvis du skal cykle mange og lange etaper. Hvis du f.eks. drager sydpå, for at prøve kræfter med alperne, så er dette skønne buksefedt ganske enkelt ikke til at undvære. Det er sikkert også en af mange grunde til, at en lang række professionelle atleter og cykelhold har valgt at benytte buksefedt fra Muc-Off!