DKK 489,00
1 - 2 Hverdage

Derfor vil du elske den
1. Giver fantastiske fartegenskaber
2. Petroleumsfri og biologisk nedbrydelig
3. Lugtfri, og meget nem at påføre

Folkene hos producenten Muc-Off fortsætter med at bryde grænser. Bedst, som man gik (eller måske rettere cyklede) rundt og troede, at nu kunne smøremidlerne fra Muc-Off ikke blive bedre, så lancerer firmaet den nye Ludicrous AF, som de selv betegner som cykel-smøremidlernes formel 1.

Ordet ´ludicrous´ kan oversættes til `latterlig´, `komisk´ eller `grotesk´. Umiddelbart er der ingen af disse noget negativt ladede ord, der synes at passe på dette innovative produkt. Derimod kan det godt tænkes, at konkurrenterne kommer til at føle sig latterlige, når de ser dig flyve forbi på din super velsmurte cykel. Hvad AF kan tænkes at stå for, må du selv gætte dig til!

Ludicrous AF er et helt nyt smøremiddel, udviklet gennem flere år, og testet af adskillige cykelhold og individuelle atleter, med en ganske bestemt ting for øje: Fart! Olien påføres let ved hjælp af flaskens smarte pipette-systen, hvorefter den trænger ind i hvert eneste af din cykelkædes led, smører sublimt, og mindsker slid. Her er ingen farve, ingen lugt, og ingen tilsatte rustbeskyttere. Dette produkt fokuserer udelukkende på at smøre din kæde bedst muligt, under alle forhold, så din performance optimeres. Resultatet er rendyrkede fartegenskaber! Dette gælder, uanset om du er landevejsrytter, MTB-entusiast eller triatlet.

Helt i tråd med Muc-Offs generelle politik er miljøvenligheden i top. Ludicrous AF olien er således baseret på bæredygtige, biologisk nedbrydelige stoffer. Der er ikke anvendt nogen petroleums-produkter ved fremstillingen. Du kan således have god samvittighed, imens du suser af sted gennem den skønne natur!

Det er naturligvis ikke smøremidlet alene, der sikrer dig en plads på podiet. Men med Muc-Off Ludicrous AF er du godt på vej!