Elite Sterzo Smart Interactive sterring Block

DKK 699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hjemmetræning på en sjovere måde
2. Drejer op til 34 grader til hver side
3. Bluetooth-forbindelse til Zwift

Indendørs cykling er mere populært end nogensinde. Og med Elite Sterzo Smart styreblokken bliver din hjemmetræning endnu mere realistisk.

Selv om hjemmetræning har mange fordele, kan det godt blive lidt trivielt i længden. Indtil nu har det jo bare handlet om at køre ligeud. Og det kan godt have en negativ effekt på motivationen.

Men det bliver der lavet om på nu, hvor det 21. århundredes computer-teknologi er i færd med at revolutionere indendørs cykling!
Nu behøver du nemlig ikke længere nøjes med at cykle ligeud, når du cykler. Med denne innovative, interaktive styreblok har du nemlig mulighed for at dreje helt op til 34 grader til hver side. Mere realistisk kan det næsten ikke blive.

Du placerer styreblokken på gulvet, så den `spidse´ ende vender fremad, og anbringer cyklen forhjul på styreblokken, så LED-lyset er synligt på forhjulets venstre side.

Så forbinder du enheden til spillet Zwift, ved hjælp af Bluetooth. Zwift er et spil, som kører på din smartphone, din tablet eller dit fjernsyn. Du vil så opnå en meget realistisk følelse af at køre på en vej eller bane. Du behøver ikke længere kun konkurrere mod dig selv. Nu kan du også overhale andre cyklister, og vælge, hvordan, du vil placere dig, for at ligge så fordelagtigt som muligt.
Din indendørs cykeltræning har aldrig været sjovere! Så nu er der ingen undskyldning for ikke at give den max gas på hometraineren, når vejret ikke er til udendørs cykling.

Køb styreblokken Elite Sterzo Smart, og tag din indendørs cykling op på et hidtil uset niveau.