Før DKK 8.999,00
DKK 6.999,00
SparDKK 2.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Optimeret svinghjuls-teknologi
2. Meget realistisk cykel-oplevelse
3. Fungerer også på cykler med skivebremser,

Det er absolut ikke nogen hemmelighed, at vi hos Cykler.dk er glade og stolte over at være forhandler af de markedsførende hometrainers fra Wahoo. Naturligvis ER cykling sjovest og mest givende i fri luft. Men hjemmetræning er nu også godt, ikke mindst, når træningen er så effektiv, som den bliver, når man bruger en Wahoo hometrainer.

Og bedst, som man tror, at NU kan disse lækre produkter da ikke forbedres yderligere, så kommer Wahoo med nye innovationer! Kig bare på den nye Kickr 5.0.. Den sublime hometrainer vejer hele 21,5 kg. Hvilket dels vidner om dens generelle kvalitet, og dels om et tungt svinghjul. Du kan nu få modstand på helt op til 2200 watt, og simulere stigninger på hele 20%. Ydermere bliver cykel-oplevelsen endnu mere realistisk end på tidligere modeller. Kickr 5.0 leveres med 11-speed kassette og RPM kadence-sensor.

De 3 støtteben sikrer, at hometraineren står godt fast. Den kan klare en belastning på op til 113 kg. Hvis du kombinerer denne hometrainer med Kickr Climb og/eller Kickr Headwind, får du et noget nær enestående setup til din hjemmetræning. KIckr 5.0 er øvrigt ekstraordinært lydsvag.

Det siger næsten sig selv, at Kickr 5.0 er i stand til at kommunikere trådløst, via enten Bluetooth Smart, ANT+ eller ANT+ FE-C.

•Fungerer med følgende gadgets:
Iphone 4S og nyere
Android 4.3 eller nyere
Ipad (3. generation eller nyere), Ipad mini
Ipod Touch (5. generation eller nyere)
Mac Book (BTLE aktiveret Mac Book Pro eller koblet til ANT+ dongle)
Windows PC - når den er koblet til ANT+ dongle

`Ride the Revolution´ er et af Wahoos slogans. Det er efterhånden nogle år siden, at Wahoo revolutionerede indendørs cykeltræning. Og siden da har virksomheden flere gange revolutioneret markedet for hometrainers!