Cykelholder BBB Ophængskrog BTL-26

DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Nem og praktisk opbevaring af din tohjulede ven
2. Skrues fast i væg eller loft
3. Meget billig opbevarings-løsning

Cykler er fantastiske, på vildt mange forskellige måder. Det er noget, som rigtig mange her i Danmark heldigvis er enige om. Cyklen betyder meget for mange af os: Den er et transportmiddel, et træningsredskab og forhåbentlig også en kilde til stor glæde. Derfor ønsker vi naturligvis også at opbevare den forsvarligt, så den er bedst muligt beskyttet, både mod vejr og vind, og mod uærlige personer, der måske ikke kender forskel på dit og mit.

Det vil derfor altid være godt at opbevare sin cykel inden døre. Men hvis man ikke lige har et cykelskur, en kælder eller en garage, hvor der er god plads til den tohjulede, kan det jo godt blive et problem. En cykel vil uvægerligt fylde en del. Og det er de færreste af os, der har uanede mængder af plads til rådighed. For slet ikke at tale om, hvis man har mere end en cykel!

Så hvad gør man? Man benytter sig selvfølgelig af den løsning, som måske er den mest indlysende: Man hænger sin cykel op i en krog, enten på væggen eller i loftet!

Den smarte BBB ophængskrog er enkel og solid. Den gør, hvad den skal.

Krogen kan monteres på skrå eller lodrette vægge, eller i loftet. Den kan bære omkring 15 kg., hvilket er tilstrækkeligt til langt de fleste almindelige cykler, men langtfra nok til elcykler. Selve krogen er belagt med gummi, så den ikke ridser din cykel.

Det er meningen, at cyklen skal hænge i forhjulet. Og ja, det kan dit forhjul sagtens holde til!

OBS: Ophængskrogens maksimale bæreevne afhænger af, hvilken type væg, du skruer den fast i. Hvis du f.eks. har en gipsvæg, anbefaler vi, at du anskaffer dig nogle plugs, der er beregnet specielt til en væg af denne type.