Wahoo KICKR ROLLR Smart Trainer

DKK 5.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget realistisk cykel-oplevelse
2. Udført i super stærk kvalitet
3. Kompatibel med mange gadgets og apps

Der kan være mange gode grunde til at investere i en hometrainer. På den måde kan du træne på din almindelige cykel, uden at behøve forlade dit eget hjem. Det er måske især rart, når vejret viser tænder, eller det kniber med tiden til en tur på landevejen.

Med en moderne hometrainer som Wahoo Kickr Rollr kan du få en cykel-oplevelse, der er uendeligt meget mere realistisk, end den, du kan opleve i fitnesscentrets spinningsal. De behøver bare justere hjulbasen, og klikke forhjulet fast i holderen. Så er du klar til at rulle. Cyklen står godt fast, så du kan give den fuld gas, uden at frygte, at der sker noget, hverken med dig eller med din tohjulede ven.  Holderen er bred nok til langt de fleste 700C landevejsdæk, og Kickr Rollr er derfor særligt velegnet, både til dig, der har mere end én cykel og til husstande med mere end én cykelrytter. Hometraineren er lavet i meget stærke materialer, som kan holde til at blive brugt, selv på professionelt plan. Selve opsætningen er nem nok, idet Wahoos egen app guider dig igennem hele processen.

Hometrainerens svinghjul vejer 10,5 lbs (ca. 4,7 kg), Det er med til at give dig en meget jævn og realistisk følelse, når du cykler. Men her stopper fortræffelighederne ikke! Wahoo Kickr Rollr er nemlig kompatibel med en ANT+- Bluetooth- og FE-C-baserede gadgets, samt med en lang række apps. Det betyder, at du kan forbinde hometraineren med f.eks. din smartphone, en GPS eller en cykelcomputer, så du kan aflæse og analysere dine data, med henblik på at optimere din træning.

Du kan desuden vælge at kombinere din Kickr Rollr med et sæt `intelligente´ pedaler, såsom Powrlink Zero, eller med en ekstern watt-måler. Så får du meget præcise watt-målinger.

Se også vort Wahoo Kickr bundle, hvor du får Powrlink Zero pedalerne med i købet.