DKK 10.499,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette sæt
1. Fantastisk hometrainer og meget fine pedaler
2. Kompatibel med en række apps og enheder
3. Realistisk cykel-oplevelse i dit eget hjem

Hometrainers er blevet populære her i Danmark. Og det er ikke så underligt. For ganske vist er og bliver `rigtig´ udendørs cykling nr. 1, men med moderne hometrainers har du mulighed for at få det næstbedste. På den måde kan du opnå en meget realistisk cykel-oplevelse, uden at du behøver forlade dit hjem. Og det er da rart, når vejret viser sig fra sin værste side og/eller det kniber med tiden til at komme ud på landevejen eller MTB-sporet.

Kickr Rollr er en spritny hometrainer fra producenten Wahoo. Den er designet til at give dig en cykel-oplevelse, der er så realistisk som muligt. Det skyldes ikke mindst det helt unikke dual roller design, samt det 10,5 lbs (Ca. 4,7 kg) tunge svinghjul, som på fornemste hvis imiterer følelsen af at cykle `rigtigt´. Hometraineren kan tage et forhjul med en bredde på op til 2,1´´ (53 mm). Husk at tjekke dækbredden på din cykel, før du bestiller en Wahoo Kickr Rollr.

Kickr Rollr er, i det hele taget, lavet med henblik på at gøre alt så nemt for dig som muligt. Her er der ikke noget med at afmontere baghjul, bøvle med aksler eller lignende. Du behøver bare justere hjulbasen, fastgøre cyklen i hometrainerens holder, og så er du klar til at cykle! Cyklen står godt fast, så du let kan stige på og af, uden at risikere at vælte. Hvis det skal være endnu mere realistisk, kan du tilføje en Kickr Headwind til dit setup. Headwind er en slags ventilator, der simulerer vind.

Kickr Rollr giver en meget realistisk modstand, og du vælger selv, om du vil forbinde den med en ekstern watt-måler eller ej. Mere om det senere.

Vi skal heller ikke glemme at nævne, at denne lækre hometrainer naturligvis er kompatibel med en lang række digitale enheder, såsom ELEMNT cykelcomputere, samt diverse andre gadgets, som er baseret på ANT+, ANT+ FE-C og/eller Bluetooth. Det betyder, at du kan anvende både din smartphone og f.eks. en GPS-enhed, enten samtidig eller hver for sig.  Endelig kan du vælge at bruge en række tredje-parts apps, eksempelvis SYSTM Zwift eller TrainerRoad.

Data er naturligvis vigtige, når man cykler. Og i dette `bundle´ kommer Kickr Rollr sammen med de innovative Powrlink Zero pedaler. Takket være disse ìntelligente´ pedaler kan du måle fart, kadence og distance, uden brug af eksterne sensorer. Hvis du foretrækker en ekstern wattmåler, kan du tilslutte en sådan via en ANT+-forbindelse.
Intet slår en cykeltur under åben himmel. Men med det lækre `bundle´ fra Wahoo er du meget tæt på at kunne flytte en autentisk cykel-oplevelse hjem i stuen!