Kickr – Ride the revolution!

Nogen vil måske rynke på næsen, og tænke, at det kan virke fjollet at slæbe sin cykel ind i stuen, for at kunne træne hjemme. Ikke desto mindre er det, hvad rigtig mange cyklister, også professionelle cykelryttere, gør, fra tid til anden. Og det er faktisk ikke så dumt endda!

Man må sige, at Chip Hawkins har holdt sit løfte om at revolutionere indendørs cykeltræning. Wahoo Kickr er i dag én af de mest kendte hometrainers på verdensmarkedet, og bruges endda af mange professionelle cykelryttere. Det er der en god grund til. Prøv Kickr, og du vil blive overrasket over, hvor realistisk, den føles at bruge.

Hvis det skal føles endnu mere realistisk, kan du kombinere din Kickr med Axis, som er en slags `støttefod´, der gør det muligt for cyklen at bevæge sig op til 5 grader fra side til side, præcis som når du cykler udendørs, og virkelig tramper i pedalerne.

Kickr og Kickr core virker sådan, at du afmonterer cyklens baghjul, og derefter placerer bagakslen i hometraineren, hvorimod Kickr Snap er en wheel-on hometrainer, hvor baghjulet bliver på cyklen. Kickr Snap har endvidere den fordel, at den kun fylder ganske lidt, og let kan opbevares i et skab eller under sengen, når den ikke er i brug.

Alle Wahoo hometrainers er lavet til at holde til store belastninger, og desuden er de kompatible med PC (både Mac og Windows), smartphone eller tablet, takket være Wahoos egen meget brugervenlige app. Du kan således lægge en etape fra et rigtigt cykelløb ind, og køre den igennem, uden at forlade din egen stue! Det er da hjemmetræning, der vil noget! Det er jo nok de færreste af os, der kommer til at deltage i Tour de France, men nu kan vi altså prøve en etape fra Touren, uden at vi hverken behøver kvalificere os til løbet, eller rejse til Frankrig.

Samtlige hometrainers fra Wahoo er udstyret med trådløs teknologi, såsom Bluetooyh, ANT+  mm.  Selve modstanden i hometraineren skabes af en elektromagnet.

Fri fragt
Når du køber en hometrainer hos Cykler.dk, sender vi den til dig, uden yderligere omkostninger. Du skal bare slappe af, og glæde dig til at komme i gang med at træne på din nye, smarte Wahoo hometrainer. Vi giver ligeledes fri fragt på alle andre ordrer over 299 kr.

Råd og vejledning hos Cykler.dk
Såfremt, du måtte have nogen spørgsmål i forbindelse med dit eventuelle køb af en hometrainer fra Wahoo, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vi lever og ånder alle for cykling, og står på spring for at vejlede dig, og give dig den bedst mulige service. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du får en hometrainer, som du kan have glæde af, mange år frem i tiden.

Velkommen hos Cykler.dk. Din Wahoo-forhandler på nettet!