DKK 419,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Vind- og vandtætte
2. Smart, aerodynamisk design
3. Solid YKK-lynlås

Vi kan godt blive enig om, at hvis man elsker landevejscykling, så er det farten, og fornemmelsen af frihed, man elsker. Og så vil man køre ud at køre så tit som muligt. Men her i landet er vejrguderne ikke altid lige venligt stemt overfor udendørs aktiviteter som f.eks. cykling. Du har sikkert hørt folk sige, at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert påklædning. Det gælder også som cykel-atlet. I hvert fald et langt stykke hen ad vejen!

Hvis du er entusiastisk omkring din cykling, ved du også, at et par gode cykelsko gør en verden til forskel, både for din performance på cyklen, og for dit personlige velvære. Cykelsko er ikke gratis, og det kan derfor godt betale sig at passe godt på dem. Vi anbefaler derfor, at man investerer i et par gode skoovertræk, som f.eks. RaceAqua fra den danske producent Grip Grab.

RaceAqua er et let og elegant designet skoovertræk, til dig, der sætter aerodynamik i højsædet. Skoovertrækkene har desuden en perfekt pasform, og den stærke YKK-lynlås gør dem nemme at tage på og af. RaceAqua er naturligvis forsynet med Grip Grabs karakteristiske reflekterende logoer, som giver øget synlighed, når du kører i mørke.

Grip Grab RaceAqua skoovetrækkene giver dine fødder og dine landevejssko den bedst mulige beskyttelse mod vand og snavs. Du kan bare race videre (næsten) uanset, hvordan vejret er! Og efter en veloverstpet tur, tørrer du bare snavset væk med en fugtig klud. Anden rengøring behøver RaceAqua ikke.

Materialer:

•75% Nylon
•20% Polyurethan
•3% Polyester
•2% Elastan