Liqui Moly LM 40 Multi-Funktions-Spray

Før DKK 45,00
DKK 29,25
SparDKK 15,75
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Multispray til utallige formål
2. Smører, rengør og beskytter
3. Nem at have med i cykeltasken

Det kan næsten ikke siges tit nok: For at kunne køre godt, må man smøre godt! I det hele taget er der massevis af tilfælde i hverdagen, hvor der er noget, der skal smøres. Det gælder ikke mindst, når man interesserer sig for cykling.
Fremfor at skulle have et helt batteri af flasker og spraydåser med smøremidler stående, er det en stor fordel at kunne bruge en multi-spray.

Og her er Luqui Moly klar med endnu et pletskud, der kan gøre hverdagen nemmere for enhver cyklist!

LM-40 er, i ordets bogstaveligste forstand, en multispray. Den kan nemlig alt, hvad en olie-spray skal kunne! Den løsner fastrustede dele, den trænger let ind til selv de vanskeligste smørepunkter. Den fjerner mislyde/knirken, den beskytter mod rust og korrosion, og den virker også beskyttende på dele af krom. Desuden fortrænger den fugt.

Med denne spray kan du smøre beskyttede og pleje stort set alle bevægelige dele på din cykel. Liqui Moly LM 40 Multi-funktionsspray er derfor særdeles nyttig at have med i cykeltasken.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at smøremidler, der reducerer friktion, ALDRIG må bruges på dækkene, eller på bremsedele, da dette vil resultere i forringet evne til at bremse.

Dertil kommer, at denne dejlige allround spray også er anvendelig til næsten uendeligt mange andre ting i hjemmet, på arbejdspladsen og i fritiden.

Liqui Moly løser mange små problemer, og får cyklistens hverdag til at glide som i olie! Hos Cykler.dk håber og tror vi, at vore kunder vil blive begejstrede for den brede vifte af produkter fra Liqui Moly!