Liqui Moly Keramik Rustløsner m. kulde chock

DKK 69,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Løsner rust vha. kulde
2. Effektiv smøring med keramiske partikler
3. Ægte tysk kvalitet fra Liqui-Moly

Du har måske oplevet at skulle arbejde med fastrustede metaldele. Det kan være bolte, skruer eller møtrikker, der ikke vil løsne sig. Eller måske er din cykellås rustet fast, så du har svært ved at få din cykel fri, når du skal bruge den. Intet er mere irriterende. Her har du gået og glædet dig til en dejlig tur på din cykel, og så er der noget, der er rustet fast. Men tøv en kende, før du udskifter fastrustede dele på din cykel, eller begynder at save din dyre cykellås over.

Heldigvis er der hjælp at hente! Fra det tyske firma Liqui Moly kommer den fantastiske rustløsner. Her får du ikke bare en spray, som opløser rust, og smører delene. Denne keramiske rustløsner hjælper også ved hjælp af `kuldechok´, som får delene til at krympe, så de lettere løsner sig. Giv rusten et chok, med denne enestående rustfjerner fra Liqui Moly.

De keramiske partikler har en fremragende smørende virkning, som holder længe.

I flere årtier har tyske Liqui Moly gjort sig bemærket indenfor smøremidler og plejeprodukter til bliver, maskiner, både, cykler og meget andet. Og adskillige gange er firmaet blevet præmieret for sine meget fine produkter. Når du vælger at pleje din cykel med produkter fra Liqui Moly, er du derfor sikker på at få tysk kvalitet for alle pengene.

Se vort store udvalg af produkter fra Liqui Moly her på siden, eller kig ind i vores fysiske butik i Lemvig. Hos Cykler.dk er vi stolte af at være blevet forhandler af produkterne fra Liqui Moly.

Vil du gerne vide mere om, hvad produktet indeholder, så klik: