Før DKK 109,00
DKK 70,85
SparDKK 38,15
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Effektiv cykelvask, uden vand
2. Opløser alt snavs
3. Meget miljøvenligt

Lad det bare være sagt med det samme: I længden er der ikke meget ved at køre rundt på en beskidt cykel! Når du har købt en god cykel, er det også umagen værd at gøre den ren, når det er tiltrængt. Men det er jo ikke altid, at du lige har vandslange og/eller spand og børste til rådighed. Derfor kan det være en god ide at anvende en cykelrens på sprayflaske. Den kan du f.eks. medbringe i sidetasken, hvis du skal på cykelferie.

Det kan derfor ikke undre, at stadig flere producenter lancerer forskellige cykel-vaskemidler på sprayflaske. Og så må man også tage i betragtning, at moderne vaskemidler, baseret på nano-teknologi, opløser snavset langt bedre, end hvis man bare brugte vand.  

Tyske Liqui Moly byder ind på dette marked med sin egen Bike Cleaner. Denne smarte spray opløser let selv meget genstridigt snavs. Bare sprøjt produktet på, lad det sidde 5-10 minutter, og brug så en børste eller en svamp til at fjerne det snavs, der eventuelt måtte sidde tilbage! Sværere er det faktisk ikke!

Produktet er særdeles skånsomt mod din cykels lak, og forringer heller ikke bremse-evnen, hvis det skulle komme i kontakt med bremserne.
Sprayflasken virker vha. et simpelt konstrueret pumpe-system, og er således helt fri for CFC-gasser og lignende. Du kan derfor med god samvittighed bruge produktet, uden at du behøver frygte at komme til at belaste miljøet.

Vi gør opmærksom på, at Liqui Moly Bike Cleaner er særdeles velegnet til elcykler.

Produkterne fra Liqui Moly er en ny tilføjelse til vort vare-sortiment, og vi glæder og over at kunne tilbyde dem til vore kunder!