Liqui Moly Cykel LM 40 Multispray

Før DKK 39,00
DKK 25,35
SparDKK 13,65
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Rengør, smører og plejer
2. Løsner rust
3. Anvendelig til utallige formål

En multispray er altid god at have! Den smører, plejer, rengør og beskytter. Og samtidig er den eminent til at løsne fastrustede dele.

Fra tyske Liqui Moly kommer LM 40 Multisprayen, som er designet til at gøre din hverdag lettere. Denne herlige spray kan bruges til at smøre stort set alle bevægelige dele på din cykel. Olien trænger ind alle vegne, fortrænger fugt, opløser rust, og fjerner mislyde. Du får således et virkeligt allround produkt, som både kan hjælpe, når der er problemer, men som også forebygger, at problemer opstår!

Alle din cykels bevægelige dele kommer, helt bogstaveligt, til at fungere som smurt! Olien lægger et beskyttende lag over delene, så de forbliver velsmurte i lang tid. Resultatet taler for sig selv! Du får en helt fantastisk jævn og gnidningsløs cykeloplevelse.

Går din cykellås trægt? Multisprayen klarer problemet på et øjeblik!
Endvidere kan Liqui Moly multispray bruges til et utal af formål i hjemmet, på arbejdspladsen og i fritiden. Har du et dørhængsel, der knirker? Det er hurtigt klaret, med et lille pift LM 40 multispray!

Biler, motorcykler, havemaskiner, både, låse. hængsler og meget andet. Liqui Moly LM 40 multispray kan bruges til det hele. Der findes næppe en husstand, hvor dette herlige produkt ikke vil kunne gøre gavn, på den ene eller den anden måde!

Liqui Moly er en verdenskendt tysk koncern, med flere årtiers erfaring i fremstilling af smøre- og plejemidler til snart sagt ethvert tænkeligt formål. Hos Cykler.dk er vi glade og stolte over at kunne tilbyde disse produkter til vore kunder!