Cykelforhandler

Cykler.dk er din cykel forhandler på nettet!

Uanset hvilken by du bor, arbejder eller lever i – Er Cykler.dk din cykel forhandler.
Vi har åbnet når du har tid, og hos os kan du glemme alt om lange køer, som du normalt oplever hos din lokale cykel forhandler, især i sommerperioden, hvor du oftest bare gerne vil hjem og nyde det gode vejr og cyklen.
Du skal ikke stresse over køen eller dårlige service – Vi vil gøre hvad vi kan, for at blive din faste cykel forhandler fremover. Vi har ingen kø, v i har åbnet når du har tid og hos os, er god service standart!

Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål, og hjælper dig når du har brug for hjælp – præcis som en rigtig cykel forhandler gør.

Bor du i København, Århus, Ålborg, Odense, vejle, Næstved, Silkeborg, Sønderborg, Hellerup eller skulle det ske, at du bor et helt 10. sted i landet, så vil vi gerne være din cykel forhandler.

Har du brug for hjælp, er din cykel forhandler altid lige i nærhed – enten på 77 34 08 18 eller info@cykler.dk – Cykler.dk din nye cykel forhandler.


Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk