DKK 65,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Sublim kædeolie til tørre forhold
2. Mindsker slid og friktion
3. Meget miljøvenlig

Du husker måske den gamle danske folke-komedie `Støv for alle pengene´. Den kan, selv den dag i dag, få mange danskere til at bryde ud i latter.

I den virkelige verden er støv dog sjældent noget, der kalder smilet frem. Og især ikke hos cykel-atleter! Når du cykler i tørre og støvede omgivelser, trænger støvet ind i din kæde, der hurtigt bliver træg og tør. Og det er det sidste, en cykelkæde må blive, for det betyder dårligere performance, og mindre glæde ved cykel-oplevelsen.

Hvis du gerne vil have det optimale ud af din cykeltur, uanset om du er konkurrence-atlet eller almindelig motionist, bør du derfor sørge for at smøre din kæde godt. Og det kan du gøre med denne dry lube fra den tyske producent Liqui Moly!

Denne super effektive olie trænger dybt ind i cykelkædens led, hvor den hæfter godt fast, og giver en meget langvarig smørende effekt, samtidig med, at den beskytter mod korrosion.

Liqui Moly Dry Lube er udelukkende baseret på plante-stoffer, og er således helt fri for de miljøskadelige petroleumsbaserede olier. Olien beskytter ekstremt godt imod slid, så din kæde holder længere. Og det er nok værd at påskønne. Cykelkæder er trods alt ikke gratis.

Når du smører din kæde med Liqui Moly Dry Lube, får du en meget rolig og jævn cykel-oplevelse, idet olien markant nedsætter kædens friktion.

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på. At friktions-nedsættende midler aldrig må bruges på bremser eller dæk.

Hos Cykler.dk elsker vi velsmurte cykler. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde produkterne fra Liqui Moly til vore kunder!