Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Velsmurt cykel med Liqui Moly


Smøremidler til enhver situation


Din cykel er fyldt med bevægelige dele, som hver eneste dag udsættes for friktion. Og selv om vi ikke helt kan undvære friktion, så er der utallige tilfælde, hvor vi har behov for at mindske den. Som cykel-entusiaster har vi især behov for at rengøre, smøre og beskytte kæde, gear og andre mekaniske komponenter, der cyklen kører godt, og delene slides mindre. En tør og træg kæde giver en kedelig cykel-oplevelse, at til syvende og sidst kan manglende vedligeholdelse betyde, at kæden må udskiftes.

Her er det, at tyske Liqui Moly kommer ind i billedet! Den tyske koncern tilbyder nemlig olier til stort set ethvert behov. Olie er nemlig ikke bare olie. Når du for eksempel er på udkig efter smørelse til din kæde, kan du med fordel vælge olien efter de forhold, du forventer at skulle køre under. Hvis du f.eks. er dedikeret mountainbike-rytter, må du forvente at din cykel ofte bliver udsat for vand og mudder. I så fald anbefaler vi, at du vælger Liqui Moly Wet Lube. Den er, som navnet antyder, designet specielt til at blive brugt under våde og mudrede forhold.  Hvis du derimod skal rejse til varmere himmelstrøg for at cykle, har du brug for en Dry Lube, som er beregnet til brug i tørre og støvede omgivelser.

Du kan heldigvis også få en kædeolie, der kan bruges under alle forhold. Den hedder Liqui Moly Kædespray.

Imidlertid er det jo ikke kun som cyklist, at man kan få brug for smøreolie. På arbejdspladsen, i hjemmet eller i fritiden kan der overalt opstå situationer, hvor der er noget, der trænger til at blive smurt. Så er det rart at have en spray, der kan bruges til masser af forskellige formål. Og det kan Liqui Moly LM40 Multispray. Den fantastiske spray trænger ind alle vegne, fortrænger fugt, opløser rust, og stopper mislyde, samtidig med, at den beskytter og smører. Vi vil faktisk gå så vidt som at sige, at denne spray bør forefindes i de fleste husstande.

Liqui Moly og miljøet

 
Miljøvenlighed betyder (heldigvis) meget i vore dage. Og heller ikke her er Liqui Moly tabt bag ag nogen vogn. Firmaets smøreolier er nemlig baseret på vegetabilske ingredienser. Faktisk er de fleste af produkterne fuldstændig fri for petroleumsbaserede olier. Du kan derfor med god samvittighed smøre din cykel (og masser af andre ting) med olier fra Liqui Moly. Du gør ikke dig selv til miljøsynder af den grund.

Cykler.dk er din Liqui Moly-forhandler


Liqui Moly er en nytilføjelse til Cykler.dks varesortiment. Vi er glade og stolte over, at vi nu har fået mulighed fort at tilbyde disse fremragende produkter til vore kunder. Hos Cykler.dk er vi alle passionerede cykel-entusiaster, og god vedligeholdelse af cykler ligger os derfor stærkt på sinde. Så hvis du har nogen spørgsmål til produkterne fra Liqui Moly (eller til noget som helst andet, der handler om cykling!), så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon, på e-mail, eller ved at kigge ind i vores fysiske butik i Lemvig. Vi elsker en god cykel-snak, og står altid klar med råd og vejledning.